Wednesday
Hej! Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat tidigare idag. Jag har haft fullt upp med att flytta hela dagen. Men nu är vi klara för dagen och jag sitter i min nya säng i mitt nya rum hos pappa. Vi har även precis fått igång internet/tv så nu sitter jag vid datorn och kollar på en serie, äter choklad och bara tar det lugnt.

IMG_5408-blogg IMG_5414-blogg

PS. I love you, till alla mina fina läsare som klickar sig in här och läser min blogg, och speciellt tack till er som lämnar fina kommentarer, det betyder verkligen mycket!

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Dagens blogg
Tänkte att det kanske skulle vara roligt med en dagens blogg! Kommentera nedan att du är med (och följ mig på instagram för extra stor chans att vinna @jessicaantemyr). Vinnaren presenteras på onsdag. Lycka till!

IMG_4176-blohh
Kommentarer (11)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Resurs och flyttdag
Idag och imorgon har jag såkallade resursdagar, vilket innebär att vi inte har några schemalagda lektioner, utan lärare kan fritt använda tiden om dem tycker det behövs. Så idag har jag tre lektioner inlagda, jag börjar tidigare men slutar även tidigare. Och imorgon är jag helt ledig, vilket är skönt!

Efter skolan idag ska jag antadligen till pappas nya lägenhet (för er som inte vet det ska mina föräldrar skiljas, och vi ska nu flytta in i pappas lägenhet). Men är inte riktigt helt säker, beror om vi får lov att flytta in idag eller inte. Egentligen är lägenheten vår från den 1:a april, men vi skulle troligtvis få flytta in redan idag. Så det är nog det jag kommer göra imorgon också när jag är ledig, hjälpa till att flytta.

Namnlöst-1
Kommentarer (15)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
This or that

IMG_4971-blogg


Sommar / Vinter


Julafton / Födelsedag


Bok / Tidning


Kjol / Klänning


Katt / Hund


Veromoda / Cubus


Jordgubbar/Hallon


Halsband/Armband


Skola / Lov


Veromoda / Kapphal


Havet / Pool


Instagram / Facbook


Vampire Diaries / Gossip Girl


Tv/ Dator


Musik/Inte musik


Sverige/Utomlands


USA/England


Sola/bada


IMG_4950-blogg


Så här kan bilderna som inte syns i bloggen se ut, fast oftast är dem ganska mycket värre... Fick ju ta dem som såg 'okej' ut.

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mint candy apple
Älskar denna färgen, älskar allt som är mint om jag ska vara ärlig, så fräscht! Nagellacket är från Essie och heter som ni ser i rubriken mint candy apple.

IMG_5406-bloggIMG_5405-blogg
Kommentarer (5)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg